Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur: januari 2020

Hallo allemaal!

De drukke decembermaand is weer voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Namens het bestuur van de Vakantiespelweek willen we jullie via deze weg een gelukkig nieuwjaar wensen!

Thema

Ondanks dat 2020 net is begonnen en de Vakantiespelweek nog een paar maanden duurt, zijn we ondertussen wel doorgegaan met de voorbereidingen. Zo hebben we al een thema bedacht, maar dit houden we nog even geheim. De dagen zijn onder de bestuursleden verdeeld. Zo is iedereen druk ideeën aan het opdoen die goed bij het thema passen, zodat we er dit jaar ook weer een groot feest van kunnen maken! Noteer de datum alvast in de agenda. De Spelweek vindt dit jaar plaats van 10 t/m 14 augustus.

Bestuur

Aan het einde van de Spelweek hebben we afscheid moeten nemen van Jarno Kip en Annerie Spaans. We willen ze heel erg bedanken voor hun inzet in de afgelopen vier jaren! In december zijn we daarom met elkaar uit eten geweest.  Omdat er twee mensen uit het bestuur zijn gegaan, hadden we natuurlijk ook nieuwe bestuursleden nodig. Annelien Wever, Jasmijn Poelman en Michel Beikes komen het bestuur de aankomende jaren versterken.

Groeten van het bestuur  Stichting Vakantiespelweek Onstwedde