Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur: februari 2020

Hoi allemaal!

De maand februari in ondertussen aangebroken en dat betekent dat Vakantiespelweek alweer over een half jaar begint! Dit jaar wordt spelweek gehouden op 10 t/m 14 augustus. Als bestuur zijnde zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen en hebben we de eerste formats alweer op papier staan.

Schoolparty

10 januari was de eerste schoolparty van het jaar. Het thema was: Happy New Year. Het was een ontzettend gezellige avond met maar liefst 65 kinderen! Met zijn allen hebben we nogmaals afgeteld en zijn we het nieuwe jaar begonnen. Wij hebben genoten van de avond en hopelijk jullie ook. De foto’s van de avond zijn te vinden op de website.

Op vrijdag 27 maart wordt er weer een Schoolparty georganiseerd. Deze keer is het thema Carnaval! Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool in Alteveer of Onstwedde? Dan zouden we het leuk vinden als jij verkleed op ons feestje komt. De avond begint om 19:30 uur en zal tot 21:00 uur duren. De entree is €1,- en voor wat drinken en wat lekkers zorgen wij. Wij hopen jullie allemaal 27 maart te zien!

De eerste ideeën

Momenteel zijn we als bestuursleden erg druk bezig met de voorbereidingen voor spelweek. Het thema is ondertussen al gekozen, de dagen zijn verdeeld en de eerste formats staan al op papier. Wij hebben er nu alweer veel zin in!

Social media

Heeft u Facebook en volgt u ons nog niet op Facebook? Dan kunt u onze Facebookpagina liken voor de meest actuele informatie! Tegenwoordig hebben we ook een Instagrampagina. Neem daar vooral een kijkje op voor informatie en foto’s van achter de schermen.

Groeten namens het bestuur