Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur: april 2020

Hallo allemaal!

Het is ondertussen alweer april en dat houdt in dat het nog minder dan een halfjaar duurt voordat de Spelweek weer begint! Samen met jullie willen we alvast vooruitkijken, maar willen we ook nog even terugblikken op de laatste weken. Daarnaast willen we iedereen een vrolijk Pasen wensen!

Schoolparty

Helaas is de Schoolparty Carnaval op 27 maart afgelast door de ontwikkelingen rondom het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. We willen niet dat de kinderen onnodig risico lopen op een virusbesmetting. Het is erg jammer dat de Schoolparty niet doorgaat. De Schoolparty Carnaval zal niet op een andere datum plaatsvinden. Hiervoor hopen we op uw begrip.

De dagen

Zoals we eerder al bekend hebben gemaakt, is het thema `Spelweek onder water´. We kunnen nu ook al een beetje vertellen over de activiteiten die er in de week te doen zijn. Vakantiespelweek trappen we op maandag af. Op maandag wordt er door elke groep geknutseld en wordt er een tocht door het dorp gelopen. Een dag later gaan we allemaal leuke spelletjes en activiteiten spelen in Onstwedde. Op woensdag gaan we met z’n allen naar een pretpark en donderdag zal er een festival zijn. Op de laatste dag zal de week worden afgesloten met allerlei springkussen en als afsluiting een optocht door het dorp.

Sponsoren

De Spelweek kan niet worden georganiseerd zonder onze sponsoren. Vanaf deze maand komen we weer langs de bedrijven om te vragen of ze ons dit jaar weer willen sponsoren, zodat we er met z’n allen weer een mooie week van kunnen maken.

Statiegeldactie

Tot 31 maart kon er statiegeld worden gedoneerd door op de knop ‘doneren’ te drukken bij Coop in Onstwedde. Wij willen iedereen die geld heeft gedoneerd aan Vakantiespelweek heel erg bedanken!

Benodigdheden

We zijn op zoek naar heel veel schelpen. Heeft u misschien nog schelpen thuis liggen die wij mogen gebruiken? Zou u dan contact willen opnemen met Elyn Prins (06-55922759) of Jasmijn Poelman (06-38609926).

Ook zijn wij op zoek naar terracotta bloempotjes en lege luciferdoosjes. Mocht u deze thuis nog hebben liggen? Wij zouden ze graag willen gebruiken. Hierover contact opnemen kan via Eline Potze (06-21833653) of Anneloes Wonink (06-51039153).

Groeten van het bestuur