Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur: mei 2020

Hallo allemaal!

We zitten met z’n allen in een rare periode, aangezien de Vakantiespelweek van 2020 voor het eerst in 58 jaar is afgelast. Vanwege de huidige noodverordening en het verbod op evenementen tot 1 september, kan de Vakantiespelweek geen doorgang vinden. De voorbereidingen voor de Vakantiespelweek waren al in volle gang, maar het wordt nu bewaard voor volgend jaar. We vinden het ontzettend jammer, maar we kunnen helaas niet anders.

De Spelweek zou niet georganiseerd kunnen worden zonder sponsoren. De sponsoren worden op de hoogte gebracht over het verdere verloop nu de Vakantiespelweek is afgelast. We wensen onze sponsoren sterkte in deze moeilijke tijd!

We hopen dat de Vakantiespelweek in 2021 weer georganiseerd kan worden, maar op dit moment is het belangrijk aan de gezondheid van alle kinderen, leiding, ouders en andere betrokkenen te denken. We wensen iedereen gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke periode!

Groeten van het bestuur