De eerste voorbereidingen zijn alweer begonnen en samen met jullie willen we even terugblikken op de afgelopen maanden en alvast vooruit kijken wat komen gaat.

COVID-19

In het voorjaar kregen we te horen dat COVID-19 Nederland had bereikt en dat we in een zogeheten lockdown kwamen te zitten. Dit had ook gevolgen voor de Vakantiespelweek. Hoe graag we de Vakantiespelweek afgelopen jaar wilden organiseren, besloten we in het voorjaar om het niet door te laten gaan in verband met de maatregelen die ons werden opgelegd. Om de Vakantiespelweek niet helemaal aan ons voorbij te laten gaan, zijn er een aantal activiteiten georganiseerd. De jongste kinderen konden meedoen aan de kleurwedstrijd en de oudere kinderen van de basisschool gingen in het dorp fanatiek op zoek naar foto’s, die in het dorp gemaakt waren. Daarnaast was er voor zowel de jongste als oudste kinderen een Schoolparty. We kijken terug op geslaagde activiteiten en hopen in 2021 ‘’gewoon’’ weer de Vakantiespelweek te organiseren zoals we gewend zijn van eerdere jaren.

Vakantiespelweek 2021

We weten niet hoe het virus zich de aankomende maanden ontwikkelt, maar we zouden in 2021 de Vakantiespelweek weer graag willen organiseren. Daarom heeft het bestuur zijn eerste vergadering alweer gehad. Het thema ‘’Vakantiespelweek onder water’’ is niet doorgegaan, dus dit thema hebben we verschoven naar de Vakantiespelweek van 2021. Het thema voor de Vakantiespelweek is dit jaar eerder bekendgemaakt dan andere jaren, dus we hebben hoge verwachtingen 😉. Haal de naaimachine maar vast van zolder!

Bestuur

Het bestuur heeft afscheid genomen van Tirza Hemmen. Via deze weg willen we Tirza bedanken voor haar inzet de afgelopen vier jaren. De lege plek in het bestuur wordt door Gijs Prins opgevuld.