De maand december is ondertussen alweer aangebroken en dat betekent natuurlijk een leuke en gezellige maand. We hopen dat iedereen ondanks de gekke tijd  waar we in zitten, toch een mooie Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw kunnen vieren. Wij zijn ook weer druk bezig met de voorbereidingen van Spelweek en praten jullie graag even bij.

Rabobank Clubsupport

Op 4 november is de uitslag van de Rabobank Clubsupport bekend gemaakt. Vanwege Covid-19 is de uitreiking dit jaar anders verlopen dan anders. Normaal vindt de uitreiking plaats in de Klinker te Winschoten. Dit jaar hebben we via een livestream mee kunnen kijken naar de uitslag van de Rabobank Clubsupport. Ook dit jaar hebben we weer een mooi  bedrag mogen ontvangen. We hebben maar liefst 2722,49 euro mogen ontvangen. Iedereen die op Vakantiespelweek heeft gestemd: hartelijk bedankt!

Niet alleen Vakantiespelweek heeft een mooi bedrag gekregen, maar ook vele andere organisaties uit Onstwedde. Wij willen ook hen feliciteren met hun bedrag.

Wist je dat

Zoals velen van jullie wel weten is er een website van Vakantiespelweek, maar wisten jullie ook dat er veel interessante informatie opstaat? Naast de algemene informatie over de Spelweek, de kinderen, leiding en het bestuur wordt er ook veel nieuws op geplaatst. Elke maand zetten we een klein berichtje op onze site met het nieuws omtrent de Spelweek. Via de site houden we jullie onder anderen op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Spelweek 2021, maar ook vermelden we hier het nieuws omtrent de Schoolparty’s en ander belangrijk nieuws. Neem vooral een kijkje op onze website.