Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur – januari 2021

De maand januari is begonnen en het jaar 2020 ligt achter ons. We willen jullie een gelukkig en goed nieuwjaar wensen en hopen dat de Vakantiespelweek in 2021 gewoon door kan gaan.

Update

Het is weer tijd voor een maandelijkse update. We weten nog niet precies hoe het virus zich ontwikkelt, maar dat weerhoudt ons niet om online met elkaar te vergaderen. Net als jullie hopen we dat de Vakantiespelweek 2021 door kan gaan. We zijn daarom druk bezig met het bedenken van spelletjes en denken na over allerlei praktische dingen. De Schoolparty is één van die dingen.

Normaal gesproken hebben we meerdere Schoolparty’s voor de kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. Rond het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar is er ook vaak een Schoolparty. Deze keer loopt het allemaal wat anders door het coronavirus. Het is helaas nog steeds niet mogelijk om iets te organiseren. Zodra het weer mogelijk is, lijkt het ons leuk om weer een Schoolparty te houden. We houden jullie op de hoogte via de Schakelstukjes, onze website, Facebookpagina en Instagram.

Wist je dat…

De Vakantiespelweek al sinds 1962 wordt georganiseerd in Onstwedde? Dat is al meer dan vijftig jaar! Het werd niet altijd georganiseerd op het terrein van JSDB, maar werd vroeger in de manege georganiseerd. Misschien dat je vader of moeder dat nog herinnert.

De locatie is vast niet het enige wat is veranderd. Probeer eens zoveel mogelijk verschillen te vinden van de Vakantiespelweek in 1962 en de Vakantiespelweek van nu.