Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur – februari 2021

Het is inmiddels februari en we hopen dat we over een half jaar met de Vakantiespelweek kunnen beginnen. Als bestuur zijn we alweer druk bezig met de formats en de voorbereidingen. Wij hopen dat de Spelweek doorgaat dit jaar en hebben er ontzettend veel zin in! Jullie ook?

Klushok

Een tijdje geleden hebben we een oproep op Facebook geplaatst met de vraag of iemand een ruimte heeft waar we mogen klussen voor de Spelweek. In deze klusruimte gaan we bezig met de voorbereidingen van Vakantiespelweek. We knutselen er heel wat op los. Vrij kort na het plaatsen van dit berichtje kregen we reactie. Komend jaar mogen we klussen bij familie Aartsma en wij willen hen hier heel erg voor bedanken.

Wist je dat…

Vakantiespelweek bestaat ondertussen alweer 59 jaar. In deze 59 jaar zijn er een hoop thema’s voorbijgekomen. Zo zijn we in 2004 in het circus geweest, in 2008 hadden we Olympisch Onstwedde en in 2017 was Spelweek in Disneyland. We proberen altijd zo origineel mogelijk thema’s te bedenken. Welke thema’s weet jij nog en wat was jouw favoriete thema van Vakantiespelweek?

Omdat de Spelweek in 2020 niet is doorgegaan hebben we besloten om het thema van 2020 te gebruiken voor komende Spelweek. In 2021 zal het thema van Spelweek: Spelweek onderwater zijn. We hopen dat de Spelweek dit jaar wel door kan gaan en hopen er weer een groot feest van te maken.