Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update vanaf het bestuur – mei 2021

Het is inmiddels mei en dat betekent dat we beginnen met het aftellen naar de Vakantiespelweek 2021. Op maandag 16 augustus hopen we te starten met een nieuwe editie van de Vakantiespelweek. Dit jaar met het thema Spelweek onder water! Achter de schermen zijn we druk bezig en in dit Schakelstukje praten we jullie graag even bij.

Aanmelden

Als bestuur zijn we in de afgelopen weken bezig geweest met het nadenken over een protocol, zodat we de Vakantiespelweek zo goed en veilig mogelijk kunnen organiseren. We hebben namelijk goede hoop dat de Vakantiespelweek dit jaar wel gewoon door kan gaan en daarom is het vanaf 1 mei ook weer mogelijk om je op te geven voor de Vakantiespelweek. Dit doe je door op de knop ‘’aanmelden’’ te klikken. Let er bij het aanmelden op dat kinderen onder de knop ‘’kinderen’’ worden aangemeld en niet bij de leiding. Zo voorkomen we dat aanmeldingen niet goed geregistreerd worden.

Leidingavond

De Vakantiespelweek is niet alleen een feest voor de kinderen, maar ook voor het bestuur en de leiding. Zonder leiding is het niet mogelijk om een Vakantiespelweek te organiseren. Dus ben jij 15 jaar of ouder, lijkt het je leuk om een week lang een groepje te begeleiden en ook nog een leuke week met leeftijdsgenoten te hebben? Meld je dan snel aan via de website!

Het kan zijn dat je nog twijfelt om je aan te melden als leiding, omdat je niet precies weet wat het inhoudt en niet weet of het wat voor jou is. Daarom organiseren we op vrijdag 18 juni een gezellige avond voor leiding. Op deze avond krijg je te horen wat het inhoudt om leiding te zijn. Ook als je al vaker leiding bent geweest, ben je van harte welkom deze avond! Op deze avond is er ook de mogelijkheid om jouw ideeën voor de Vakantiespelweek te delen.

Op moment van schrijven, is het nog onduidelijk of we fysiek samen kunnen komen of dat de avond online gehouden wordt. Houd onze Facebookpagina, Instagram en website in de gaten en houd 18 juni alvast vrij in je agenda! We hopen op een mooie avond met elkaar.