Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update vanaf het bestuur – juni 2021

Het is alweer juni en over een paar weken staat de zomervakantie alweer voor de deur. Dit betekent dat het ook niet meer zo lang duurt tot de Vakantiespelweek! We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Programma

Dit jaar zal het programma in het teken staan van onderwater. Rond dit thema worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Er worden knutselwerkjes gemaakt, spelletjes gespeeld, we gaan naar een pretpark, er wordt een festival gegeven en de week zal spetterend afgesloten worden! We hopen dat we er met zijn allen weer een leuke week van maken.

Aanmeldingen

Vanaf 1 mei is het mogelijk om je op te geven voor de ‘Spelweek onder water!’ Kinderen die in Onstwedde wonen en/of naar school gaan, op 1 januari 2022 vijf jaar zijn en naar groep 2 gaan, mogen deelnemen aan de Spelweek.

Ook de leiding kan zich weer opgeven voor de spelweek. Ben of ken jij iemand van 15 jaar of ouder, houd je van gezelligheid en lijkt het je leuk om een week een groep te begeleiden? Geef je dan snel op als leiding!

Opgeven kan via onze website www.vakantiespelweek.nl onder het kopje ‘aanmelden’.

Leidingavond

Het kan zijn dat je nog twijfelt om je aan te melden als leiding, omdat je niet precies weet wat het inhoudt en niet weet of het wel wat voor jou is. Daarom wordt er op vrijdagavond 18 juni 2021 een leidingavond georganiseerd. De leidingavond is voor alle jongeren van 15 jaar en ouder die mee willen doen als leiding voor de Spelweek. De leidingavond is zowel voor nieuwe leiding als leiding die al eens eerder heeft meegedaan. We weten nog niet of de avond fysiek of online georganiseerd wordt. Aanmelden kan door een WhatsApp-berichtje te sturen naar Elyn via 06-55922759. We hopen jullie allemaal te zien!

Updates

Regelmatig worden er nieuwe updates over de Vakantiespelweek gedeeld, houd daarom de website goed in de gaten!