Het is augustus en dat betekent dat de Vakantiespelweek bijna begint! Wij hebben er als bestuur onwijs veel zin in en jullie hopelijk ook! In dit stukje praten we jullie graag bij.

Braderie

Door de versoepelingen rondom Covid-19 stonden we woensdag 7 juli op de braderie in Onstwedde. Er werden leuke prijsjes gewonnen en het weer zat zeker mee! We zagen alweer veel kinderen die altijd meedoen met de Vakantiespelweek en we vonden het heel leuk om jullie aan ons kraampje te zien!

Schoolparty

Twee dagen na de braderie hadden we een Schoolparty met als thema Zomerkriebels. We begonnen met de kinderen van 5 t/m 8 jaar en na dit feestje kwamen de kinderen van 9 t/m 12 jaar. Wat werd er veel gezongen, gedanst en plezier gemaakt! Ook waren de kinderen super mooi verkleed en kregen nog een aantal kinderen een prijsje voor hun outfit. We kijken terug op een geslaagde avond!

Vakantiespelweek

Maandag 16 augustus is het eindelijk zover: Vakantiespelweek onder water! Op maandag beginnen we met de opening en aansluitend wordt er geknutseld en een tocht door het dorp gelopen. Voor de jongsten zal dit ’s ochtends zijn met een parelspeurtocht en de oudste groepen gaan in de middag schatzoeken in het dorp. De dinsdag staat in het teken van sport & spel in Onstwedde. Op woensdag hopen we met bussen naar Duinen Zathe in Appelscha te gaan. Op donderdag en vrijdag zijn we bij de Boerderij. Donderdag staan er workshops gepland. Vrijdag worden er leuke spellen gedaan en ’s avonds wordt de Vakantiespelweek afgesloten met een optocht door het dorp. Op onze website www.vakantiespelweek.nl is het programma inclusief tijden te vinden.

Maatregelen

In verband met het virus hebben we wat extra maatregelen moeten nemen. Op deze manier hopen we de Vakantiespelweek zoveel mogelijk op de gebruikelijke manier door te laten gaan. De maatregelen zijn te lezen op onze website. We hopen op uw begrip!