Nieuws

Update van het bestuur – april 2022

Het is inmiddels april en dat betekent dat de Vakantiespelweek steeds dichterbij komt! Wil je weten wat het thema dit jaar is? Lees dan snel verder!

Bekendmaking van het thema

Dit jaar bestaat de Vakantiespelweek 60 jaar. Om dat niet onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan, komt dit jubileum terug in het thema. Het thema van de Vakantiespelweek 2022 is: Spelweek viert feest!

Tijdens de dagen zullen oude thema’s centraal komen te staan. Hoe dit er concreet uit komt te zien, houden we nog even geheim. Wel kan je alvast nadenken over verkleedkleren voor de optocht op de vrijdagavond.

Schoolparty

In de vorige maand waren al vele kinderen uit het dorp verkleed tijdens het Eerste letter van je naam feestje. De opkomst was goed; bij zowel de jongste als bij de oudste kinderen. We hebben veel originele ideeën gezien. Wij hebben als bestuur van deze avond genoten en we hopen dat jullie dat ook hebben gedaan!

Online

In de aankomende weken/maanden zullen we ons verder voorbereiden op de Vakantiespelweek. Houd de website in de gaten voor al het nieuws!

Pasen

De Paasdagen staan voor de deur. We wensen jullie allemaal fijne Paasdagen!