Het is alweer mei en dat betekent dat de inschrijving voor de Vakantiespelweek van 2022 geopend is. Lees snel verder hoe je je aanmeldt en lees bovendien meer over de Schoolparty in juni.

Inschrijving

Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om je aan te melden voor de Vakantiespelweek. Net als andere jaren gaat dit via onze website www.vakantiespelweek.nl. Kinderen die op 1 januari 2023 een minimale leeftijd van 5 jaar hebben en in Onstwedde wonen of naar school gaan, mogen meedoen. Bij opgave krijg je een bevestiging in de mail. Opgeven is mogelijk tot 25 juli; later opgeven is niet mogelijk. Dit in verband met de groepsindeling en overige voorbereidingen. Let er bij het aanmelden op dat kinderen onder het kopje ‘’aanmelden kinderen’’ worden aangemeld en niet onder ‘’aanmelden leiding’’. Het inschrijfgeld is dit jaar €18,-.

Dit brengt ons gelijk op het volgende punt: om de Vakantiespelweek ook dit jaar weer mogelijk te maken, zijn we op zoek naar jongeren van 15 jaar of ouder. Vind je het leuk om een groepje kinderen te begeleiden en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Geef je dan snel op! Ook jongeren van buiten Onstwedde mogen zich hiervoor aanmelden. Aanmelden kan hier.

 

Schoolparty

De laatste Schoolparty was een groot succes; daarom staat er alweer een nieuwe Schoolparty op het programma! Deze keer is het thema Zomercarnaval! Dus kom in je leukste carnavalskleding en maak kans op een mooie prijs!

De Schoolparty wordt op vrijdag 10 juni gehouden. Ook deze keer is de Schoolparty voor de jongste en oudste kinderen van de basisschool. We starten om 18:30 uur met de kinderen van 5 t/m 8 jaar. De avond is voor deze kinderen om 19:30 uur afgelopen. Om 20:00 uur starten we met de kinderen van 9 t/m 12 jaar. Om 21:00 uur gaan ook zij weer naar huis. De entree is €1,-. Voor drinken en wat lekkers zorgen wij. We hopen op een gezellige avond!

 

Voorbereidingen Vakantiespelweek 2022

De voorbereidingen voor de Vakantiespelweek zijn in volle gang! De formats van de dagen zijn zo goed als af. Wij hebben er zin in en kijken uit naar de Vakantiespelweek! Jullie ook?