Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Bericht van het bestuur – juni 2022

Maandag 22 augustus is het weer zover: de aftrap van de Vakantiespelweek! Een week vol spelletjes, knutselwerkjes, luchtkussens en natuurlijk een dag naar een pretpark. Vakantiespelweek viert feest belooft nu al een groot feest te worden! Het programma is te vinden via deze link: Programma

Er zijn al veel kinderen die zich hebben opgegeven en dat is natuurlijk super leuk! Uw/jouw kind(eren) nog niet opgegeven? Dit kan nog tot 25 juli via Aanmelden. Bij opgave komt er een bevestigingsmail. Later opgeven dan 25 juli is niet mogelijk in verband met de groepsindeling, reserveringen en overige voorbereidingen.

Ook hebben we al een grote groep enthousiaste leiding, maar helaas hebben we nog niet genoeg. Dus ben je 15 jaar of ouder, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en lijkt het je leuk om een groepje kinderen te begeleiden? Geef je dan snel op via Aanmelden leiding!

 

Tot snel bij de Vakantiespelweek!