Nieuws

Update van het bestuur: december 2019

Hallo allemaal!

De maand december is weer aangebroken en dat betekent natuurlijk kerst, oud-en-nieuw en niet te vergeten Sinterklaas. Naast het vieren van de feestdagen gaan de voorbereidingen voor Spelweek natuurlijk gewoon door! We praten jullie graag even bij.

Schoolparty

Op 10 januari 2020 wordt er weer een schoolparty georganiseerd. Deze keer staat het helemaal in het teken van het nieuwe jaar. Het thema zal dan ook, Happy New Year, zijn. Vakantiespelweek nodigt alle kinderen van groep 5 t/m groep 8 uit om op vrijdag 10 januari 2020 naar de schoolparty te komen. De schoolparty duurt van 19:30 uur tot 21:00 uur. De entree is €1,-. De leukste, grappigste of meest origineelste nieuwjaarsoutfit wint een leuk prijsje. Vergeet dus niet verkleed te komen! Hopelijk tot dan!

Thema

De eerste vergaderingen van Spelweek 2020 zitten er alweer op. We zijn druk met het bedenken van thema’s en ideeën voor Spelweek 2020. In december wordt er een thema gekozen en gaan we druk aan de slag met het werken aan de dagen.

Aftermovie

De aftermovie van Spelweek 2019 staat inmiddels online. Nog niet gezien? Op onze Facebook-pagina en de website is de aftermovie te vinden!

Facebookpagina

Heeft u Facebook en volgt u ons nog niet op Facebook? Dan kunt u onze Facebook-pagina liken voor de meeste actuele informatie!