DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!

Inschrijven
Om mee te doen aan de Vakantiespelweek is vooropgave verplicht.
De inschrijving sluit op woensdag 31 juli om middernacht. Inschrijven is dus mogelijk tot 1 augustus 2024.
Aanmelden na die datum is helaas niet mogelijk.

De kosten voor de Vakantiespelweek bedragen € 22,00 per kind, te betalen maandagmorgen bij de aanmelding.

De inschrijving kan gedaan worden via het aanmeldformulier op de website: Aanmelden Kinderen.
In het aanmeldformulier willen wij graag eventuele bijzonderheden zoals medicijngebruik, dieet of andere zaken waar wij rekening mee moeten houden over uw kind(eren) weten. Wij willen u vragen om deze bijzonderheden door te geven op de daarvoor bestemde velden in het aanmeldformulier.

Na aanmelding ontvangt u een melding op de site van ontvangst en een email met de ingevulde informatie. Mocht u deze beide niet hebben ontvangen, wilt u dan z.s.m. mailen naar de kinderverantwoordelijken. De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd als de gegevens zijn verzonden, het kan zijn dat het in een spam-box terecht komt.
Wanneer u een fout ontdekt in de verzonden gegevens, wilt u dit ook doorgeven in een email naar de kinderverantwoordelijken. Wij proberen zo snel mogelijk op uw mail te reageren.

Leeftijdsgrens
Kinderen van vijf jaar of ouder (op 1 januari 2025), of in groep 2 van de basisschool, die in Onstwedde wonen en/of naar school gaan, mogen meedoen aan de Vakantiespelweek. Kinderen kunnen meedoen tot en met het laatste jaar van de basisschool, wanneer zij na de Vakantiespelweek naar klas 1 van het voortgezet onderwijs gaan. Wij kunnen geen uitzonderingen maken op deze regel, i.v.m. de te waarborgen veiligheid van het stijgende aantal kinderen.

Programmaboekje

Ook dit jaar hebben we weer een programmaboekje voor de kinderen. Het programmaboekje volgt nog.

Indeling
De groepsindeling staat ongeveer 1 week voor aanvang van de Spelweek op de website. Wij vragen u om te controleren of uw kind(eren) opgegeven is/zijn. Als er een fout in de indeling gemaakt is, willen wij dit uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de Spelweek (uiterlijk vrijdag 23 augustus 2024) vóór 15:00 uur horen.

Overblijven
Wij bieden de mogelijkheid om uw kind over te laten blijven op maandag en donderdag. Op maandag tussen 12:00 uur en 13:00 uur en op donderdag tussen 12:00 uur en 13:30. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 2,50 per kind per dag. De betaling dient op maandagmorgen bij aanmelding te worden voldaan. De kinderen die overblijven moeten hun eigen lunchpakket en drinken meenemen.

Aandachtspunten

  • Wij willen graag zoveel mogelijk de naam op de tas, jas en overige kledingstukken en/of eigendommen van de kinderen.
  • De tijden zijn verschillend gedurende de week, denk hieraan.
  • De hekken gaan 15 minuten voor de aangegeven tijd open, niet eerder.
  • De kinderen mogen geen mobiele telefoons bij zich dragen! Als er gebeld moet worden is er een telefoon beschikbaar bij de Boerderij of op een andere locatie.
  • Vanwege veiligheidsredenen zijn skelters, eenwielers en dergelijke, niet toegestaan tijdens de optocht.

Bij overige vragen over de aanmelding voor kinderen kan gemaild worden naar de kinderverantwoordelijken.