De inschrijving is geopend!

Inschrijven
Om mee te doen als leiding aan de Vakantiespelweek is vooropgave verplicht.
De inschrijving sluit op woensdag 31 juli om middernacht. Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus 2024.
Dit kun je doen door op onze site het aanmeldformulier in te vullen. De inschrijving kan gedaan worden via het aanmeldformulier op de website: Aanmelden Leiding
Bij de aanmelding wordt er gevraagd er naar voorkeur gevraagd voor een bepaalde groep (jongens, meisjes of bepaalde leeftijd). We kunnen niet garanderen dat je dit groepje ook daadwerkelijk toegewezen krijgt.

Na het verzenden van het aanmeldformulier, wordt een bevestiging verstuurd. De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd als de gegevens zijn verzonden, het kan zijn dat het in een spam-box terecht komt. Heb je geen bevestiging gekregen, neem contact op met de leidingverantwoordelijken via de mail.

Leeftijdsgrens
Om deel te nemen als leiding bij de Vakantiespelweek moet je tenminste 15 jaar te zijn op het moment dat de Spelweek begint.
Het is niet toegestaan om als ouder van een deelnemend kind mee te doen als leiding. Op deze regels kunnen wij helaas geen uitzonderingen maken.

Informatie
Na inschrijving ontvang je een leidingboekje voorafgaand aan de Vakantiespelweek. Hierin staat extra informatie en is het programma vermeld. De groepsindeling wordt ongeveer een week voor aanvang bekend gemaakt. Er kunnen geen veranderingen worden gedaan in de leidingindeling op de groepen nadat de groepsindeling bekendgemaakt is.

Aanwezigheid
De Vakantiespelweek is van maandagochtend t/m zaterdagmiddag. Het is in principe de bedoeling dat je gedurende de hele week aanwezig bent. Het kan voorkomen dat je één of meerdere dag(delen) afwezig bent, geef dit dan aan bij de opgave.

T-shirts
Om de leiding goed zichtbaar te maken, krijgt alle leiding een blauw Spelweekshirt en een keycord. Hiervoor vragen wij borg (€20,-), dat voldaan wordt op maandagochtend. Na het inleveren op zaterdag, krijg je de borg terug. Tijdens de Spelweek dient het shirt zichtbaar gedragen worden, bij kouder weer kan een shirt met lange mouw eronder of een open vest aangedaan worden.

Takenlijst
Tijdens de Spelweek zijn er veel bezigheden, hier vallen ook de dagelijkse klusjes onder. Op maandagmorgen gaat er een takenlijst rond waarbij iedereen een taak voor zijn rekening zal nemen.

Overige activiteiten
Tijdens de Spelweek willen wij onze vrijwilligers bedanken, dit doen wij met een barbecue op maandag aansluitend aan het dagprogramma. Ook organiseren wij een afterparty op vrijdagavond na de optocht.

Algemene opmerkingen
Deze week staat in het teken van de kinderen. De leiding begeleidt een groepje en maakt de kinderen enthousiast voor de activiteiten. Daarnaast zien de kinderen jou als voorbeeld. Wij vragen dan ook om gepast taalgebruik, want kinderen nemen alles over. Daarnaast is op het gehele terrein roken niet toegestaan. Het maken van foto’s en video’s van kinderen is niet toegestaan, dit wordt gedaan door het bestuur vanwege ons privacybeleid.

Voor overige vragen van de leiding kan gemaild worden naar de leidingverantwoordelijken.