Hallo allemaal!
Het is inmiddels april en dat betekent dat we weer een stukje dichter bij de Vakantiespelweek zijn! Het is eindelijk om het thema bekend te maken. Wil je weten wat het thema dit jaar is? Lees dan snel verder!

Bekendmaking van het thema 
De spanning is voorbij en het is tijd om het thema van Vakantiespelweek 2024 bekend te maken. Het thema van de Vakantiespelweek 2024 is: Spelweek in het Circus.

 Wij hebben er al onwijs veel zin in en zijn druk bezig met het voorbereiden van de dagen.

Schoolparty
Op 5 april hebben we weer een schoolparty gehad. Het thema tijdens deze avond was: Wat wil je later worden. Veel kinderen waren verkleed als het beroep wat ze later willen worden en we hebben genoten van alle originele kostuums. Wij hebben als bestuur een mega gezellige avond gehad, hopelijk jullie ook!

Sponsors
In april zullen we ook de sponsorbrieven gaan rondbrengen. Deze hebben we naar verschillende ondernemingen in Onstwedde en omstreken gebracht. Alle bijdrage helpen om de Vakantiespelweek 2024 te kunnen realiseren!

Online
In de aankomende weken/maanden zullen we ons verder voorbereiden op de Vakantiespelweek. Zowel via Facebook, Instagram, onze website en het Schakelstukje houden we jullie op de hoogte.