Hallo allemaal!

Het is inmiddels mei, weer een stukje dichterbij Vakantiespelweek! In dit stukje praten we jullie graag bij over de voorbereidingen.

Sponsoren
In april zijn wij druk bezig geweest met het rondbrengen van de sponsorbrieven. We hebben dit naar lokale ondernemers gebracht. Dit voor een bijdrage waardoor wij Vakantiespelweek kunnen realiseren.

Aanmelden
Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om je aan te melden voor Vakantiespelweek in het Circus. Dit kan eenvoudig via onze website: www.vakantiespelweek.nl. Bij opgave van kinderen is het belangrijk dat er op de knop ‘’Aanmelden kinderen’’ wordt geklikt. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Als u deze niet ontvangen heeft, vragen we u contact met ons op te nemen. Let op: ná sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om mee te doen.

Ook zijn we elk jaar op zoek naar leiding. Dus ben jij 15 jaar of ouder, heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en lijkt het je leuk om samen met anderen een groep te begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou! Aanmelden doe je via onze website onder de knop ‘’aanmelden leiding’’.