Nieuws

Bericht van het bestuur – Juli 2024

Hallo allemaal!

De zomervakantie staat op het punt om te beginnen en dat betekent ook dat de Vakantiespelweek steeds dichterbij komt. Als bestuur we er naar uit om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken!

Programma

Op maandag 26 augustus is het zover: Vakantiespelweek in het Circus! Op maandag trappen we de week af met de opening. Daarna gaan we spellen spelen en knutselwerkjes maken. Op dinsdag gaan we allerlei spelletjes spelen in Bourtange. Let op! Vervoer naar Bourtange moet zelf geregeld worden. Op woensdag gaan we met elkaar een dagje uit naar Drouwenerzand. Op donderdag organiseren we een Circusshow. Op vrijdag zijn er luchtkussens, kun je je laten schminken en staat er een spookhuis. We sluiten de week vrijdagavond af met een optocht door het dorp.

Uiterste inschrijfdatum

Woensdag 31 juli is de laatste dag dat kinderen aangemeld kunnen worden voor de Vakantiespelweek. Dit kan via onze website www.vakantiespelweek.nl. Na het aanmelden ontvangt u altijd een bevestiging van de aanmelding. Heeft u deze niet ontvangen, dan vragen wij u contact op te nemen met de kinderverantwoordelijken. Na woensdag 31 juli nemen wij aanmeldingen meer aan. Dit in verband met de groepsindeling, bussen en overige voorbereidingen. Te laat aanmelden betekent geen deelname aan de Vakantiespelweek.

Oproep leiding

Om Vakantiespelweek te kunnen organiseren zijn we ieder jaar enthousiaste leiding nodig, want zonder leiding zijn we nergens! Dus ben jij 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om in deze fantastische week, bomvol activiteiten, een groepje te begeleiden? Geef je dan snel op! Ook dit kan via onze website. Als je je hebt aangemeld, krijg je een bevestiging. Als je deze niet ontvangen hebt, vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met de leidingverantwoordelijken.