Vakantiespelweek Onstwedde

Annelien Wever

Woonplaats: Onstwedde
Geboortedatum: 25 april 2002

Leiding geweest in: 2017, 2018 en 2019
In het bestuur vanaf: oktober 2019

1 – Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik zit momenteel in het derde jaar van de studie Social Work aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In het weekend (en in de vakanties) ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg bij Gewoon Anderz Wonen in Stadskanaal, en daarnaast ben ik werkzaam bij een gezinshuis in Gasserternijveenschemond. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en lees ik graag een boek (het liefst lekker in de zon). Oók vind ik het heel leuk om lekkere dingen te bakken en tijd door te brengen met vrienden.

2 – Heb je vroeger zelf meegedaan aan de Vakantiespelweek? Zo ja, wat vond je het allerleukste daaraan?
Als kind heb ik zelf ook meegedaan aan de spelweek. Ik vond de hele week op zichzelf al helemaal geweldig, ik keek er altijd erg naar uit! Wat ik vooral erg leuk vond waren de waterspelletjes en de buikschuifbaan op de vrijdag. Ook vond ik het erg leuk om dingen te maken voor de markt (bijvoorbeeld cupcakes versieren), zodat dit ‘s middags verkocht kon worden. Ik kon dan vaak niet wachten om ‘s middags te gaan kopen wat ik die ochtend gemaakt had. 😉

3 – Vakantiespelweek van nu in één zin:
Een geweldige afsluiting van de zomervakantie waar iedereen plezier aan heeft!

4 – Wat vond je tot nu toe het leukste thema van de Vakantiespelweek?
Tot nu toe vond ik ‘Spelweek onder water’ het leukste thema.

5 – Wat is jouw leukste moment of dag van de Vakantiespelweek?
Persoonlijk vind ik de vrijdag de leukste dag. Vooral de middag, omdat iedereen dan gezellig kan spelen (op de buikschuifbaan en luchtkussens), geschminkt kan worden of een leuke film kan kijken. Ook de optocht vind ik erg leuk! De week leuk afsluiten met een super vrolijke en gezellige optocht.