Nieuws

Update van het bestuur: juni 2019

Hallo allemaal!

Het is alweer juni en over een paar weken staat de zomervakantie alweer voor de deur. Dit betekent dat het ook niet meer zo lang duurt tot de Vakantiespelweek! We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Opgave

Vanaf 1 mei is het mogelijk om je op te geven voor de ‘Spelweek op Safari’! Kinderen die in Onstwedde wonen en/of naar school gaan, op 1 januari 2020 vijf jaar zijn en naar groep 2 gaan, mogen deelnemen aan de Spelweek. De kosten voor de Spelweek zijn ook dit jaar €16,- per kind.

Ook de leiding kan zich weer opgeven voor de Spelweek (19 t/m 23 augustus). Ben of ken jij iemand van 15 jaar of ouder, houd je van gezelligheid en lijkt het je leuk om een week een groep te begeleiden? Geef je dan snel op als leiding!

Opgeven kan via onze website www.vakantiespelweek.nl onder het kopje ‘’aanmelden’’.

Nieuwe website

Als je naar onze website gaat, zul je zien dat de website er anders uitziet. Achter de schermen is men druk bezig geweest om een nieuwe website te maken. Ben je benieuwd naar de nieuwe website? Breng dan snel een bezoekje!

Vanaf nu zullen we alle informatie en foto’s op de website publiceren. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven!

Programma

Het programma zal in het teken staan van safari. Rond dit thema worden er allerlei knutselwerkjes gemaakt, spelletjes gespeeld, gaan we naar een pretpark in Duitsland, wordt er een safarishow opgevoerd en zal de week spetterend afgesloten worden! Voor de woensdag is het belangrijk dat kinderen in bezit zijn van een eigen ID-kaart en deze bij zich hebben.

Schoolparty

Op vrijdag 28 juni wordt er weer een Schoolparty georganiseerd voor kinderen uit Onstwedde en Alteveer die in groep 5 t/m 8 zitten. Het thema is ‘’Zomerkriebels’’. De avond begint om 19.30 uur en zal om 21.00 uur afgelopen zijn. De entree voor deze avond is €1,- en vindt plaats in Jeugdsoos ‘de Boerderij’. Kom in je zomerse outfit en maak kans op een prijsje!

Oproep

Voor de Spelweek zijn we op zoek naar witte lakens en wol in de kleuren zwart, bruin, geel en oranje. Mocht u nog wat hebben, dan kunt u contact opnemen met Martine Wubs (06-46672846).

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde.