Nieuws

Update van het bestuur: juli 2019

Hallo allemaal,

We zijn alweer in de maand juli beland. De vakantie staat voor de deur en dat betekent dat spelweek ook steeds dichterbij komt! We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen om er weer een fantastische week van te maken.

Aanmelden

Al heel wat kinderen zijn aangemeld voor de Vakantiespelweek 2019, maar we hopen natuurlijk op nog meer aanmeldingen! Via onze website www.vakantiespelweek.nl kunt u de kinderen aanmelden voor de Vakantiespelweek die gaat plaatsvinden van 19 tot en met 23 augustus. Aanmelden kan tot en met maandag 29 juli.

Ook zijn we nog op zoek naar leiding. We hebben al heel wat aanmeldingen gekregen van jongeren die tijdens deze supertoffe week leiding willen zijn, maar we hebben nog niet genoeg. Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om samen met anderen een groepje te begeleiden? Meld je dan aan via onze website! Aanmelden kan tot en met maandag 12 augustus.

Programma

Het definitieve programma is inmiddels bekend! Het programma is te vinden op de website, maar willen wij voor nu ook graag met jullie delen.

Op maandag zal er worden geknutseld en worden er safaritochten door het dorp gelopen met verschillende activiteiten die in teken staan van het thema. Op dinsdag zijn we met Vakantiespelweek te vinden in Bourtange waar sport- en spelactiviteiten worden gehouden. Op woensdag gaan we een dagje uit naar Tier- und Freizeitspark Thüle gaan. Dit belooft een hele leuke dag te worden! Op donderdagmiddag staat er een safarishow gepland, waar donderdagochtend de voorbereidingen voor getroffen gaan worden. Op vrijdag zullen we feestelijk afsluiten met veel verschillende spelletjes en zijn er springkussen te vinden op het veld naast De Boerderij! Er zullen activiteiten zijn waarbij er water gebruikt wordt. Vergeet dus niet om je zwemkleren mee te nemen! ‘s Avonds lopen wij met alle kinderen en leiding de optocht door het dorp.

Terugblik schoolparty

Op vrijdag 28 juni hebben we alweer de laatste schoolparty van dit seizoen gehouden. Maar het was weer een groot feest. Het thema van de schoolparty was ‘zomerkriebels’.

Braderie

Op woensdag 3 juli zal de jaarlijkse braderie weer plaatsvinden. Ook wij zullen er dan weer staan met het kraampje namens de Spelweek. We zouden het erg leuk vinden als jullie ook langs ons kraampje komen!

Benodigdheden

We zijn nog steeds opzoek naar een aantal benodigdheden voor de Vakantiespelweek. We zijn opzoek naar theedoeken en witte lakens. Wanneer u hier iets van over hebt, kunt u contact opnemen met Martine Wubs (06-46672846). Ook zijn we op zoek naar ronde boomstammen/palen met een lengte van 3 meter en een doorsnede van 10 à 15 centimeter, voor de poort. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Henk Jan Potze (06-20116253).