Nieuws

Update van het bestuur: november 2019

Hallo allemaal!

De maand november is aangebroken en dat betekent dat de voorbereidingen voor de Vakantiespelweek 2020 alweer in volle gang zijn! Tijdens de eerste vergaderingen hebben we geëvalueerd, maar zijn we ook hard aan het nadenken over een nieuw thema, zodat er volgend jaar weer een mooie Vakantiespelweek georganiseerd kan worden.

Bestuur

Aan het einde van de Spelweek hebben we afscheid moeten nemen van Jarno Kip en Annerie Spaans. We willen ze heel erg bedanken voor hun inzet die ze de afgelopen jaren hebben getoond. Dit jaar zal het bestuur versterkt worden door Michel Beikes, Jasmijn Poelman en Annelien Wever. Op de website kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe bestuursleden.

Schoolparty

Net als de andere jaren worden er dit jaar ook een aantal Schoolparty’s georganiseerd. De eerste Schoolparty vindt in het nieuwe jaar plaats. Op vrijdag 10 januari zijn alle kinderen van groep 5 t/m 8 uit Onstwedde en Alteveer van harte uitgenodigd. Het thema van deze avond is ‘’Happy New Year!’’. De avond begint om 19:30 uur en is om 21:00 uur afgelopen. De entree is €1,-. Vergeet je vooral niet te verkleden, want degene die het leukst verkleed is, krijgt een prijsje! De foto’s die deze avond gemaakt worden, zullen op onze website te vinden zijn: www.vakantiespelweek.nl.

Wilt u/Wil jij gedurende het hele jaar op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram en neem zo nu en dan een kijkje op onze website voor alle actuele informatie!

 

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,

Michel Beikes                 Eline Potze                     Annelien Wever

Tirza Hemmen               Elyn Prins                      Anneloes Wonink

Jasmijn Poelman           Hilde Spaans                 Martine Wubs