Vakantiespelweek Onstwedde

Nieuws

Update van het bestuur: maart 2020

Hallo allemaal!

Het is inmiddels alweer maart en over minder dan een halfjaar zal de Vakantiespelweek van 2020 plaatsvinden. Dit jaar is de Vakantiespelweek van maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus. De voorbereidingen zijn in volle gang en via dit Schakelstukje willen we jullie op de hoogte brengen.

Thema

In de afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het op papier zetten van de eerste ideeën voor de Spelweek van 2020. Het thema is ‘’Spelweek onder water’’ en de knutselwerkjes en spelletjes die we tot nu toe bedacht hebben, staan allemaal in teken van het thema. Als bestuur zijn we erg enthousiast over dit thema en we hopen dat jullie dat ook zijn!

Schoolparty

Op 27 maart zal de tweede Schoolparty van dit seizoen zijn. We nodigen alle kinderen van groep 5 t/m 8 uit Alteveer en Onstwedde uit voor de Schoolparty Carnaval. Dit feestje wordt gevierd in Jeugdsoos de Boerderij en duurt van 19:30 tot 21:00 uur. De entree is €1,- en wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Degene met de leukste, gekste of grappigste outfit maakt kans op een leuk prijsje!

Statiegeldactie

Tot en met 31 maart is het mogelijk om uw statiegeld te doneren via de ‘’doneer’’-knop op de flesseninleverautomaat bij de Coop in Onstwedde aan Vakantiespelweek Onstwedde. De opbrengst willen we gebruiken om een schuur te kunnen realiseren, maar ook om dit jaar de Spelweek tot een groot succes te maken!

Groeten van het bestuur