De zomervakantie staat op het punt om te beginnen en dat betekent ook dat de Vakantiespelweek steeds dichterbij komt. Als bestuur we er naar uit om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken!

Programma

Op maandag 22 augustus is het zover: de start van de jubileumeditie! Vakantiespelweek viert feest wordt afgetrapt met de opening. Verder staan een speurtocht en knutselwerkjes op de planning. De dinsdag zullen we naar Wedderbergen gaan, hier zullen zowel de jongsten als oudsten spelletjes spelen. Vervoer naar Wedderbergen moet zelf geregeld worden. Op woensdag gaan we een dagje uit naar Drouwenerzand. Een dag later blijven we in Onstwedde; op het terrein naast JSDB wordt een Feestival georganiseerd. Op de laatste dag zijn er luchtkussens en tal van activiteiten te doen en ’s avonds sluiten we de week af met een optocht door het dorp.

Uiterste inschrijfdatum

Zondag 24 juli is de laatste dag dat kinderen aangemeld kunnen worden voor de Vakantiespelweek. Dit kan heel eenvoudig via de website. Na het aanmelden ontvangt u in de mail een bevestiging. Mocht dit niet het geval zijn, dan vragen we u contact op te nemen met de kinderverantwoordelijken. Later aanmelden is niet mogelijk. Dit in verband met de groepsindeling, de bussen en de overige voorbereidingen. Te laat aanmelden betekent geen deelname aan de Vakantiespelweek.

We zijn ook nog op zoek naar enthousiaste leiding. Dus ben jij 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te helpen als leiding? Geef je dan snel op! Inschrijven kan tot 1 augustus. Als je je hebt aangemeld, krijg je een bevestiging. Als je deze niet ontvangen hebt, vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met de leidingverantwoordelijke.

Benodigdheden

Voor de Vakantiespelweek zijn we nog op zoek naar rode, vlakke dakpannen. We hebben er ongeveer twintig nodig. Als u nog dakpannen heeft, mag u contact opnemen met Eline Potze: 06-21833653.