Nieuws

Afsluiter van de week: laatste dag feest!

Vandaag sluiten we de week vrolijk en feestelijk af. Natuurlijk doen we dit met opblaasattracties, het spookhuis en verder een ontzettend leuk dagprogramma. De Spelweek wordt vervolgens ’s avonds afgesloten met een optocht door Onstwedde!

Het programma ziet er vandaag als volgt uit:

09:30 uur: Opening van de vrijdag: alle kinderen zijn aanwezig.

09:40 uur: In de ochtend spelen de kinderen van 5 t/m 8 jaar allerlei spelletjes en de kinderen van 9 t/m 12 jaar hebben de grote Boerderij Spelen! Tussen de middag krijgen alle kinderen een lekker broodje hamburger en ’s middags kunnen de kinderen vrij spelen.

14:00 uur: Het dagprogramma is afgelopen en de kinderen gaan naar huis.

18:00 uur: Aanwezig voor de groepsfoto’s!

18:30 uur: Optocht door het dorp (let op: net als vorig jaar hebben we de pauzeplek gescheiden)

De route van de optocht is als volgt:

Vertrek vanaf de Boerderij – Dorpsstraat – Luringstraat – Nanningeslaan – links de Jensinghelaan in – Huisinghelaan – Weerdinghelaan – Landlaan – PAUZE OP GRASVELD aan de Landlaan (tegenover de Bolster) – Boslaan – Roessinghlaan – Tuinlaan – Karskenslaan – Dorpsstraat – Spycklaan – Jabbingelaan – Dorpstraat (stop bij Boerderij)

We zouden het leuk vinden als er wat vlaggetjes door het dorp hangen, zodat de jubileumeditie in stijl wordt afgesloten!

20:30 uur: Afsluiting van Vakantiespelweek Viert Feest

Neem een handdoek, zwemkleding en eventueel droge kleren mee.

’s Avonds bij de optocht hangt er een waslijn met gevonden voorwerpen. We zouden het fijn vinden als u nog even kijkt of er iets van uw zoon/dochter hangt.