Nieuws

Bericht van het bestuur – Juni 2024

Hallo allemaal!

De vakantiespelweek komt al in zicht! Het is inmiddels juni en de voorbereidingen zijn in volle gang. Wij hebben er enorm veel zin in en houden jullie graag via deze weg op de hoogte. Houd ook vooral onze website in de gaten voor nieuws.

Datum Vakantiespelweek
De datum is al eerder bekend gemaakt, maar het is super belangrijk dat je deze datum in je agenda zet en vrij houdt voor de Vakantiespelweek. De leukste week van het jaar wordt gehouden van 26 t/m 30 augustus 2024!

Programma
Wat we ook al bekend kunnen maken is het programma van dit jaar. Ook dit jaar hebben we een te gekke planning voor jullie in petto! Maandag openen we de week met knutselen bij de boerderij en spelletjes en een speurtocht in het dorp. Dinsdag hebben we een dag vol met sport en spel in vesting Bourtange. Dan vervolgen we de week op woensdag in Drouwenerzand! Donderdag staat er net als vorig jaar een show op de planning; De Circusshow! Vrijdag sluiten we af met spellen bij de Boerderij. ’s Avonds is het tijd voor de optocht!